Hjälp med montering av möbler

Vi erbjuder hjälp med montering av möbler

Hos oss på Logikon får du alltid pålitlig och professionell hjälp med ditt företags logistik.

Vi erbjuder helhetslösningar som gör att både du och dina kunder slipper lägga din tid och energi på själva leveransen och monteringen. Du kan med oss som företag istället fokusera på annat och lita på att dina kunder får ett gott bemötande och en bra service genom hela processen.

När det är dags för själva leveransen till kunden i fråga, hjälper vi även till med montering av möbler. Vi är alltid noggranna och försiktiga när det kommer till montering av möbler, och all montering sker på ett säkert och tryggt sätt. För oss är det en självklarhet att alla era kunder ska kunna lita på att vi tar väl hand om deras nya möbler och inte orsakar någon skada.

Att handla sina möbler på internet är idag väldigt populärt. Att som företag ha en marknad över internet kommer med fördelar, men också en del krav. Förväntningarna är idag höga, och därför menar vi att det är viktigt att sträva efter att varje kund ska få en så bra helhetsupplevelse som möjligt. Att leveransen och monteringen av möblerna ska fungera smidigt och enkelt är därmed ett måste! Med oss till hands, ser du till att dina kunder får ett bra intryck av en leverans och montering som är anpassad helt efter dem.

Vi ordnar montering av kontorsmöbler

Vi har ca 20 års erfarenhet i branschen, och har därför kunnande inom det mesta inom möbler och logistik. Vi tar oss an uppdrag av alla olika slag, och hanterar olika typer av möbler. Montering av kontorsmöbler är en av våra populära tjänster, som ert företag kan anlita oss för. Vi hjälper er att skapa vackra, unika och praktiska kontor åt kunder som har olika behov och önskemål.

Hör av dig till oss om du har några frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från dig! Vart välkommen!

Möbelmontering
Effektiv och kompetent montering av möbler hos exempelvis kontor, restauranger och hotell.