Möbeltransport

Möbeltransport

Genom att vända dig till oss på Logikon kan du få en helhetslösning när det gäller logistik, Därmed är självklart även möbeltransport inräknat.

Varorna lämnar vårt lager där de har förvarats säkert och tryggt, för att vara på plats för leverans vid överenskommen tidpunkt.

Enligt oss på Logikon ska möbeltransport skötas säkert och professionellt för att möblerna inte ska riskeras att ta skada. Just därför är vi stolta över att ha personal som är noggranna, effektiva, bryr sig om sina kunder och verkligen brinner för sitt yrke. Efter ca 20 års erfarenhet vet vi helt enkelt vad som krävs för att ge den bästa tänkbara servicen inom möbeltransport.

Vi har med stor noggrannhet valt ut våra fordon, som är mycket lämpliga för att transportera möbler. Vi tar oss an både små och stora projekt inom möbeltransport och kan alltså transportera många olika sorters möbler. Vi arbetar alltid helt efter dina önskemål, och de behov som du har.

Transport av möbler

Det är viktigt att kunden möts av ett smidigt och enkelt sätt att ta emot leveransen av möbler. Därför strävar vi alltid efter att bli allt mer effektivare, och lägger stor vikt i att erbjuda en så smidig tjänst som möjligt. Med oss till hjälp, får dina kunder en snabb och flexibel leverans, då vi anpassar oss helt efter kundens egna behov och önskemål.

Vår ambition med denna tjänst är att skapa en så enkel och bekväm lösning för både er som företag och era kunder. Vi är det självklara valet när du och ditt företag är i behov av hjälp inom logistiken! Vi hjälper kunder runt om i hela Göteborg, samt närliggande områden som Uddevalla, Kungälv, Kungsbacka, Borås, Varberg och Alingsås.

Undrar du någonting? Alternativt har några frågor kring möbeltransport? Tveka inte på att höra av dig till oss!

Logikon Möbellogistik
Logikon erbjuder möbellogistik med inriktning på exempel kontor, restauranger och hotell.