Montering av möbler

Montering av möbler

Montering av möbler av ett lösningsorienterat och kunnigt företag

Vi sköter monteringar av möbler hos era kunder runt omkring Göteborg. Vi tar oss även till närliggande områden såsom Uddevalla, Kungälv, Kungsbacka, Borås, Varberg och Alingsås. När vi är på plats hos kund med varorna, ser vi till att uträtta möbelmonteringen på ett korrekt och väl utfört sätt. Vi arbetar alltid effektivt och med hög arbetsmoral, för att se till att kunden i fråga blir nöjd med arbetet. Noggrannhet och kvalitet är också någonting som verkligen präglar hela företaget. All personal har den kunskap som krävs för att arbetet ska ske på ett så säkert sätt som möjligt, och för att möblerna ej ska ta någon skada i monteringen. Tack vare kompetensen som vi besitter och den erfarenhet som vi har inom branschen, har vi gjort många kunder nöjda med vår möbelmontering. Vi är ett perfekt alternativ för er som vill ha hjälp med logistiken i ert företag!

Montera möbler med kunden i fokus

Service är vår främsta prioritering och vår förhoppning är att alla som vänder sig till oss ska kunna känna sig trygga i att vi kommer att göra ett bra jobb. Vi brinner för att hjälpa företag förbättra sin logistik, och därmed få nöjdare kunder. Med 20 års erfarenhet inom logistik kan vi hjälpa dig med det du behöver. Inget arbete är för stort eller för litet för oss.

Vi ser till att arbeta efter kundens önskemål, och monterar ihop möblerna i fråga på ett säkert sätt, för att möblerna ska kunna nå sin fulla kapacitet. Vi är riktiga proffs på möbelmontering, vilket märks tydligt i de arbeten som vi utför. Med oss till hjälp underlättar ni logistiken i ert företag, och låter oss sköta möbelmonteringen hos era kunder.

Hör av dig vid eventuella frågor eller funderingar kring möbelmontering eller någon av våra andra tjänster. Vi hjälper dig mer än gärna, och ser till att svara så snart vi kan! Varmt välkommen!

Möbelmontering
Effektiv och kompetent montering av möbler hos exempelvis kontor, restauranger och hotell.